پیشرفته ترین کشور های دنیا از نظر فناوری کدامند؟
۳ اسفند ۱۴۰۱
پیشرفته ترین کشور جهان
فهرست مطالب
پیشرفته ترین کشور جهان: به کشورهایی توسعهیافته و پیشرفته میگویند که از لحاظ فناوری در دنیای پر زرق و برق امروزی حرف اول را در دنیا بزنند. اما به طور کلی معیارهای اقتصادی معمولا شاخص اصلی کشورهای توسعه یافته بودهاست. برای مثال، میزان سرانه درآمد یکی از مهمترین معیارها است و بنابراین، کشورهایی که دارای نرخ تولید ناخالص داخلی بالایی هستند توسعه یافته محسوب میشوند. در ادامه مقاله با کافه ارز همراه باشید تا پیشرفته ترین کشور های جهان را با هم مورد بررسی قرار دهیم. لازم به ذکر است که اگر قصد سفر به پیشرفته ترین کشور دنیا دارید، به پرداخت ارزی نیز نیاز خواهید داشت. شما میتوانید از خدمات پرداخت هزینه سفارت ها در کافه ارز نیز برای پرداخت هزینههای خود اسفاده کنید.
۹ مورد از پیشرفته ترین کشورهای جهان
همانطور که گفتیم پیشرفته ترین کشور جهان بر اساس معیارهای اقتصادی همچون میزان سرانه درآمد شناخته میشوند. اما پیشرفته ترین کشور جهان از نظر تکنولوژی کدام است؟ مدرن ترین کشور جهان کجاست؟ پیشرفته ترین کشور جهان از نظر علمی چطور؟ پیشرفته ترین کشورهای جهان از نظر تکنولوژی کدام است؟
۱. ژاپن؛ پیشرفته ترین کشور دنیا
ژاپن رتبه اول پیشرفته ترین کشور دنیا را دارد. کشور ژاپن به نسبت وسعتش از تراکم جمعیت بسیار بالایی برخوردار است. مساحت آن برابر است با ۰/۳ درصد کل مساحت دنیا که به صورت مجموعهای از جزایر در جهت شمال شرقی جنوب غربی بین ۳۵ تا۴۵ درجه عرض شمالی گسترده شده و به شکل یک کمان در میان اقیانوس آرام و دریای ژاپن محصور مانده است. از نظر فناوری استفاده شده در سلاح در این کشور که رتبه یک کشور های پیشرفته جهان را دارد، آنها اسلحه لیزری را ساخته که اشعه آن در هوا جریان پیدا میکند. در زمینه وسایل الکترونیکی هم میتوان ژاپن را با قاطعیت تمام یک غول تمام عیار دانست.
۲. ایالات متحده آمریکا؛ دومین کشور پیشرفته جهان
آمریکا در برخی از زمینههای فناوری جزو پیشرفته ترین کشور جهان است. همین اینترنتی که استفاده میکنیم ساخته آمریکاییها است. کالیفرنیا و فرمانت جزو سریعترین شهرها از نظر سرعت اینترنت هستند. دفاتر مرکزی شرکتهای بزرگی چون اینتل، گوگل، دل، AMD و غیره در این کشور واقع شده است و این کشور در زمینه علوم هوا فضا یک قدرت تمام عیار است.
خزانه ملی آمریکا هر ساله از آمریکاییها مالیات بر درآمد (Income Tax) و مالیات فروش (Sales Tax) اخذ میکند. مقدار این مالیات ثابت نبوده و بین ۱۰٪ تا ۳۵٪ متغیر است. بسیاری از ایالات نیز به نوبه خود از شهروندان ساکن در ایالت خود مالیات بر درآمد و مالیات مالکیت زمین (Property tax) نیز دریافت میکنند. برخی ایالات از این قانون مستثنا بوده و از شهروندان خود مالیات بر درآمد نمیگیرند که از جمله آنها میتوان به تگزاس، آلاسکا، نوادا، داکوتای جنوبی، فلوریدا، واشینگتن، و وایومینگ اشاره کرد.
صنایع اصلی ایالات متحده آمریکا شامل فناوریهای پیشرفته و مبتکرانه نفت، فولاد، وسایط نقلیه موتوری، هوافضا، ارتباطات راه دور، مواد شیمیایی، الکترونیک، پردازش مواد غذایی، کالاهای مصرفی، چوب، استخراج از معادن میشود. آمریکا از لحاظ پزشکی نیز پیشرفته ترین کشور دنیا محسوب میشود و بیشتر نوآوریهای پزشکی در این کشور ساخته شدهاند.
اگر قصد سفر یا مهاجرت به آمریکا دارید، کافه ارز خدمات مختلف پرداخت از جمله پرداخت هزینه تعیین وقت سفارت آمریکا (پرداخت MRV Fee) را ارائه میدهد. در وبلاگ کافه ارز نیز میتوانید مطالب کاربردی همچون لاتاری گرین کارت آمریکا ، یا راهنمای کامل ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا را مطالعه کنید.
۳. هند؛دومین کشور پرجمعیت دنیا
كشور سرسبز هندوستان این روزها مبدا و مقصد بسیاری از پیشگامان صنعت فناوری اطلاعات است. توسعه اقتصادی در هند دنبالهرو و الهام گرفته از سیاست سوسیالیستی در تاریخ استقلال کشور از جمله مالکیت دولتی در بسیاری از بخشها است. درآمد سرانه هند تنها در سه دهه پس از استقلال در حدود ۱٪ افزایش یافته است. از اواسط دهه ۱۹۸۰، هند به آرامی بازارهای خود را از طریق آزادسازی اقتصادی باز کرد.
پس از اصلاحات بنیادی تر از سال ۱۹۹۱ و تجدید آنها در سال ۲۰۰۰، هند پیشرفت شگرفی در اقتصاد بازار آزاد کرده است. رشد اقتصادی در هند بیشتر ناشی از گسترش خدمات است. که بهطور مداوم سریعتر از سایر بخشها رشد میکند. میشود استدلال کرد که الگوی توسعه هند بهطور خاصی بوده است و شاید کشور قادر شود که فاز رهبری صنعتی و میانجی را در تغییر ساختار اقتصادی کنار بگذارد.
از آنجایی که یکی از پیشرفته ترین کشورهای جهان است، اگر قصد سفر به هند داشته باشید، با خدمات پرداخت ارزی کافه ارز میتوانید پرداخت هزینه ویزای الکترونیکی هند را انجام دهید.
۴. کره جنوبی
اقتصاد کره جنوبی چهارمین رتبه در پیشرفته ترین کشور جهان و اقتصاد بزرگ جهان و چهارمین اقتصاد بزرگ آسیا است. اقتصاد مختلط کره جنوبی در تسلط چند شرکت خوشهای خانوادگی است که در زبان کرهای به آنها چایبول میگویند؛ با این حال به نظر نمیرسد سلطه چایبولها تداوم داشته باشد. چون در غیر این صورت سرعت دگرگونی اقتصاد کره به زیان نسلهای آینده کند خواهد شد. در طول چند نسل، کره جنوبی توانست از کشوری که در میان ملل فقیر عالم ردهبندی میشد به کشوری توسعهیافته با درآمد بالا تبدیل شود.
برخی این رشد اقتصادی را به یک معجزه تشبیه کردهاند و نام آن را «معجزه رود هان» گذاشتهاند. این معجزه باعث شده کره جنوبی در میان کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی و همچنین گروه ۲۰ قرار گیرد. این کشور پس از رکود بزرگ مالی همچنان یکی از سریعترین نرخهای رشد را در میان کشورهای توسعهیافته در اختیار دارد. کره جنوبی با ساخت روبات، هواپیما، قطار، خودرو و تهویه کنندههای هوا خود را در میان فهرست پیشرفتهترین کشورها قرار داده است. کره با وجود برندهایی مثل الجی و سامسونگ، منتظر یک فرصت استثنایی است تا جایگاه ژاپن را به عنوان پیشرفته ترین کشور دنیا از آن خود کند.
۵. آلمان
آلمان بزرگترین اقتصاد اروپا و جایگاه چهارم تولید ناخالص داخلی را دارد و پنجمین تولید ناخالص داخلی (برابری قدرت خرید) را در جهان دارد. آلما به عنوان پیشرفته ترین کشور جهان ، از بنیانگذاران اتحادیه اروپا و حوزه یورو است. جایگاه اقتصادی این کشور در جهان بعد از انقلاب صنعتی و همزمان با تشکیل آن مطرح شد و تا به امروز از آن به عنوان یک کشور پیشرو و نوآور و همچنین سرمایهگذار در پروژههای تحقیقاتی اسم برده میشود. اقتصاد آلمان، از سیستم اقتصاد اجتماعی بازار پیروی میکند.
آلمان پیشرفتهترین کشور دنیا در زمان جنگ جهانی دوم بود و در حال حاضر هم بین 9 کشور پیشرفته دنیا قرار گرفته است. اگر میخواهید مراکز فناوری این کشور را ببینید، به شهرهای برلین، مونیخ و فرانکفورت سر بزنید. مثال بارز دیگر از پیشرفته بودن این کشور، ورزشگاه المپیک واقع در برلین است. ۹۹٪ شرکتهای آلمانی، شرکتهای با اندازه کوچک و متوسط هستند که عمدتا به صورت خانوادگی اداره میشوند. در میان ۵۰۰ ابرشرکت بزرگ دنیا از لحاظ درآمد، دفتر مرکزی ۵۳ شرکت در آلمان قرار دارد که از میان آنها میتوان از فولکسواگن (Volkswagen)، آلیانتس، دایملر، بیامو، زیمنس، BASF، میونیک ره، ا.آن، بایر و ار.وه. ئه نام برد.
۶. چین
اقتصاد چین از اواخر دهه هفتاد قرن ۲۰ به تندی تغییر کرده و در حال رشد است. بر اساس برابری قدرت خرید، چین دارای دومین اقتصاد بزرگ جهان و یک بازیگر اصلی در اقتصاد جهانی است. حجم اقتصاد چین ($ ۱۲٬۳۸۰٬۰۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ در سال ۲۰۱۲) بلافاصله پس از اتحادیه اروپا و آمریکا یعنی در مقام سوم در جهان قرار میگیرد. چنانچه رشد کنونی اقتصادی چین همچنان ادامه یابد، چین از نظر اقتصادی، در حال رسیدن به آمریکا یعنی بزرگترین اقتصاد جهان است و باید خود را برای مقابله با پیامدهای سیاسی و اقتصادی این موضوع آماده کند. این امر موجب نگرانیهای عمده سیاسی خواهد شد زیرا این کشور به صورت نیروی بهمراتب قویتری در منطقه درآمده است.
چین به عنوان پیشرفته ترین کشور جهان تقریبا عامل شگفتی تمام کشورها شده، آن هم با پیشرفت بسیار زیادی که در زمینه فناوری از خود نشان داده است. این کشور قصد دارد به قدرت برتر بعدی دنیا تبدیل شود. هر کشوری تکنولوژی ویژه خود را دارد که در آن بهترین است؛ مثلا آلمان در زمینه خودروسازی، ژاپن در زمینه ساخت وسایل الکترونیکی و بازی، آمریکا در تولید اسلحه و چین هم در ساخت برخی از دستگاههای مهم مثل قطبنما و باروت که هنوز هم در بسیاری از زمینههای علمی استفاده میشود. البته نام چین یادآور کپی بیعیب و نقص از فناوریهای روز دنیا نیز است.
۷. کانادا
براساس آخرین نظرسنجی کشور کانادا بیشترین رشد اقتصادی را نسبت به کشورهای توسعه یافته جهان کسب کرده. در صورتی که اقتصاد خیلی از کشورهای ابرقدرت جهان دچار افت شده، کانادا بیشترین رشد اقتصادی را درمیان آنها کسب کرده است.
طبق آخرین گزارشی که در صندوق International Monetary Fund رسیده است، رشد اقتصادی کانادا در سال 2019 معادل 5/1 درصد و در سال ۲۰۲۲ معادل 9/1 درصد است. اقتصاد کانادا برخلاف تصورات در سال 2018 دچار افت بیسابقه ای در سالهای اخیر شده بود که طبق این آمار رشد اقتصادی در سه ماه پایانی سال 2018 فقط معادل 4/0 درصد بوده است اما با شروع سال بعد ورق یکباره برگشته و شرایط اقتصاد کانادا بسیار تغییر کرد و رشد چشمگیری نسبت به کشورهای دیگر داشت.
کانادا یکی از محبوبترین مقصدهای مهاجرت برای ایرانیان است. اگر قصد تحصیل در کانادا دارید، به احتمال زیاد نیاز به تاییدیه WES خواهید داشت و با خدمات کافه ارز میتوانید پرداخت هزینه ارزشیابی مدارک تحصیلی WES و همچنین پرداخت هزینه سفارت کانادا را انجام دهید.
۸. انگلیس
کشور انگلستان یکی از کشورهای توسعه یافته اقتصادی در جهان و پیشرفته ترین کشور جهان است و از نخستین کشورهای صنعتی در قرن 19 به شمارمیآید. انگلستان با اجرای سیاستهای تجاری مکتب لیبرالیسم تا اواخر قرن 19 میلادی توانست در راس کشورهای پیشرو صنعتی و تجاری دنیا قرار گیرد. انگلستان توانست با حمایت از صنایع و تولیدات داخلی بعد از انقلاب صنعتی، اقتصادش را در زمره بهترین اقتصاد دنیا و قدرت اول کشورهای صنعتی در جهان معرفی کند.
با خدمات پرداخت هزینه تعیین وقت سفارت ها در کافه ارز به آسانی میتوانید نسبت به پرداخت هزینه تعیین وقت سفارت انگلیس اقدام کنید.
۹. روسیه
اقتصاد روسیه یک اقتصاد ترکیبی پر درآمد است که برخی بخشهای آن در مالکیت راهبردی دولت قرار دارد. روسیه یکی از آن کشورهایی است که در زمینه تولید ماشینهای سنگین سریعا رو به رشد است. به همین دلیل هم آنها را در این حوزه Big Daddy مینامند. روسیه دارای پیشرفتهترین سیستم دفاعی در دنیا است و به همین دلیل هم است که بیشتر کشورهای دنیا اسلحههای خود را از این کشور میخرند. غیر از مسائل دفاعی و جنگی، روسیه در زمینه هوا و فضا نیز بسیار فعال است. تمرکز اصلی روسها را میتوان بر روی ساختن بهترین اسلحهها توسط بهترین مهندسان دانست.
نظر شما درباره پیشرفته ترین کشور جهان چیست؟ پیشرفته ترین کشورهای جهان از نظر شما کدامند؟ اگر قصد سفر به پیشرفته ترین کشور دنیا دارید، کافه ارز خدمات متعدد پرداخت ارزی از جمله پرداخت هزینه سفارت ها را ارائه میکند تا شما بتوانید به آسانی و تنها با چند گام ساده کلیده پرداخت های بین المللی خود را انجام دهید.