ارز دیجیتال فانتوم
با نام لاتین Fantom و علامت انحصاری FTM یک ارز دیجیتال است
که در تاریخ 1397-08-07 لانچ شده و آخرین بار در تاریخ 1401-01-20 به روز رسانی شده است .
این ارز ر رتبه 41 بازار قرار دارد و ارزش کل بازار آن حدود 3,238,048,801 است.
هر واحد فانتوم در این لحظه با قیمت 0.1869 دلار و با احتساب نرخ تتر 50,290.00000000 تومان مبلغ ریالی آن معادل 9,446 تومان
می باشد. حجم معاملات روزانه فانتوم میزان 380,977,346 است.
قیمت فانتوم در 7روز اخیر
%
-23.98 و در ۲۴ ساعت اخیر % -7.04 و در 1 ساعت اخیر
%
0.09 تغییر کرده است.
رمز ارز فانتوم یک شبکه غیرمتمرکز مبتنی بر بلاک چین است که قراردادهای هوشمند را در یک پلتفرم امن مدیریت میکند. پلتفرم ارز FTM یک شبکه منبع باز، مقیاس پذیر و قابل سفارشی سازی است. هدف اصلی شبکه فانتوم این است که محدودیتهای بلاک چین پروژههای قبلی را برطرف نماید. در واقع، ارز دیجیتال فانتوم میخواهد با ایجاد زیرساختهای مدرن به بهبود کیفیت زندگی مردم کمک کند. برای مثال، فانتوم این امکان را در اختیار مردم قرار میدهد تا پرداختهای دیجیتالی در حوزههای اقتصادی، پزشکی و بانکداری دیجیتالی را از طریق رمز ارز انجام دهند. پرداخت های ارزی یکی از موضوعات پر اهمیت برای طرفداران خرید و فروش ارز دیجیتال به شمار میرود که ارز دیجیتال فانتوم ان را تا حدود زیادی برطرف کرده است.
اگر میخواهید بدانید ارز دیجیتال Fantom چیست و چه ویژگیهایی دارد تا انتهای این مطلب با کافه ارز همراه باشید.
شاید قبل از خرید ارز فانتوم (Fantom) به این فکر کنید که آیا این رمز ارز قابلیت فروش در بازار را دارد؟ در حقیقت هر چیزی که قابلیت خرید داشته باشد، امکان فروش نیز دارد ولو این که یک مشتری در دنیا برای آن وجود داشته باشد! البته، دسترسی به سیستم های پرداخت در ایران در برخی اوقات مشکل ساز خواهد شد اما با پلتفرم معاملاتی کافه ارز می توانید معادل ریالی ارز دیجیتال خود را در کارت بانکی خود دریافت کنید.
نام ارز | فانتوم |
علامت انحصاری | FTM |
نرخ فعلی | 9,446 تومان |
تغییرات 24 ساعته | -7.04% |
نام لاتین | Fantom |
تاریخ انتشار | 1397-08-07 |
وب سایت | https://fantom.foundation/ |
قیمت دلاری $0.1869
خرید از ما تومان 9,446
فروش به ما تومان 9,269
تغییرات 24 ساعته -7.04
تغییرات 1 ساعته 0.09
تغییرات 7 روزه -23.98
حجم معاملات روزانه 380,977,346
ارزش بازار 3,238,048,801
عرضه در دسترس 2,545,006,273
عرضه کل 2,545,006,273
بیشترین عرضه 3,175,000,000
رتبه در بازار 41
مهمترین رمز ارز و پروژه مرجع بیشتر شبکههای بلاک چینی، بیت کوین است. البته معضلات سه گانه بلاکچین بیت کوین نظیر عدم مقیاس پذیری، عدم غیرمتمرکز بودن و مشکلات امنیتی باعث شد تا سازمانهای دیگر با انگیزه کافی برای حل چالشهای بیت کوین پا به عرصه فناوریهای بلاک چینی بگذارند. در حقیقت، شبکه بیت کوین برای انجام پرداختها و تراکنشهای روزانه که نیازمند پردازش سریع هستند خیلی مناسب نیست. هدف رمز ارز فانتوم حل این مشکل است و با مکانیزم اجماع Lachesis امکان پردازش و تایید سریع تبادل ارزهای دیجیتال را در اختیار کاربران قرار میدهد.
.
معماری بلاکچین ارز دیجیتال فانتوم به صورت ماژولار است که امکان شخصیسازی بلاک چین و اضافه نمودن قابلیتهای کاربردی به آن را نیز در اختیار توسعهدهندگان پروژههای کریپتویی قرار میدهد. مکانیزم اجماع رمز ارز فانتوم به نام Lachesis از الگوریتم اثبات سهام (PoS) تبعیت میکند و بدون نیاز به یک رهبر با سرعت بسیار بالایی فرایند به اجماع رسیدن را پردازش میکند. مکانیزم Lachesis میتواند غیرمتمرکز بودن شبکه را بهبود بخشد و گرههای متعددی از سراسر جهان در بستر شبکه فانتوم ایجاد کند. رمز ارز ftm از الگوریتم اجماع اثبات سهام نمایندگی شده یا همان Delegated Proof of Stake پیروی نمیکند و عملاً هیچ مسترنودی (Master Node) در این بلاک چین وجود ندارد
مکانیزم اجماع Lachesis امکان اتصال به دفاتر کل توزیع در سراسر جهان را دارد. شبکه اصلی ارز فانتوم اپرا (Opera) نام دارد و وظیفه محافظت از توافق بین نودهای موجود در Lachesis را بر عهده دارد. شبکه اپرا با پلتفرم اتریوم سازگار است و از ماشین مجازی اتریوم (EVM) استفاده میکند. البته خود شبکه دارای ماشین مجازی فانتوم (Fantom Virtual Machine) است که در قالب یک کیت توسعه نرم افزار (SDK) به صورت منبع باز در سال 2020 طراحی شد. یکی از ویژگیهای فانتوم، انعطافپذیری بالای آن محسوب میشود. در واقع، توسعهدهندگان حاضر در شبکه FTM میتوانند در عرض چند دقیقه dApp ها را به پلتفرم اصلی اپرای Fantom انتقال دهند.
مقیاس پذیر بودن نیز یکی دیگر از قابلیتهای مثبت شبکه فانتوم است. در حقیقت، پروژهها و شبکههای ایجاد شده بر روی بلاک چین فانتوم به صورت مستقل از یکدیگر فعالیت میکنند. بنابراین، حجم زیاد این پروژهها بر روی سرعت و ثبات شبکه تاثیر نخواهد گذاشت. قراردادهای هوشمند که توسط شبکه اتریوم طراحی و پیادهسازی شدند پس از گذشت زمان و فراگیر شدن در بین کاربران، باعث کاهش سرعت و تاخیر در روند اجرای شبکه اتریوم شدند. این مشکل به خاطر این موضوع بوجود میآید که تمام قراردادهای هوشمند یک زیرساخت دارند. در عوض، شبکه ارز فانتوم، برای هر برنامه غیرمتمرکز یک بلاک چین اختصاصی دارد و مشکل عدم مقیاس پذیری اتریوم بیت کوین را به راحتی حل کرده است.
امنیت بالای بلاک چین فانتوم توسط الگوریم اثبات سهام تامین میشود. الگوریتم Lachesis پروتکلهای امنیتی پیشرفته را در اختیار شبکه قرار میدهد. علاوه بر این، پلتفرم فانتوم قادر است «قطعیت مطلقی» را ارائه دهد و تراکنشهای انجام شده در بستر آن برگشتناپذیر هستند. یکی دیگر از موضوعاتی که باعث افزایش امنیت شبکه میشود این است که الگوریتم Lachesis رهبر و لیدر ندارد و تمام تراکنشها توسط نودهای موجود تایید میشوند.
خرید ارز دیجیتال ارز فانتوم میتواند در آینده سود خوبی برای شما به ارمغان بیاورد. خرید رمز ارز فانتوم و فروش ارز فانتوم به صورت آنی و با پایینترین نرخ در صرافی کافه ارز به راحتی قابل انجام است. فانتوم یک پروژه کریپتویی و بلاک چینی بسیار بلندپروازانه است که سعی بر ایجاد بستری برای قراردادهای هوشمند در شبکه شهرهای هوشمند دارد. تحلیلگران با توجه به اهداف فانتوم بر این باورند که آینده ارز فانتوم بسیار روشن است و قیمت آن ممکن است با جهش بسیار خوبی روبرو شود.
بنیاد فانتوم توسط یک دانشمند اهل کره جنوبی به نام بایونگ ایک راه اندازی شد. فانتوم در اصل یک پلتفرم مبتنی بر فناوری DAG است که میتواند در توسعه شهرهای هوشمند مورد استفاده کاربران قرار بگیرد. پیش بینی میشود که قیمت ارز دیجیتال فانتوم در آینده ممکن است افزایش داشته باشد بنابراین خرید آن در وضعیت کنونی بازار امر منطقی است. برای اطلاع از قیمت لحظه ای ارز FTM و اخبار مربوط به ارزهای دیجیتال به وبسایت کافه ارز مراجعه کنید.
خیر. ارز دیجیتال FTM از الگوریتم اثبات سهام برای رسیدن به اجماع استفاده میکند بنابراین مثل بیت کوین قابلیت ماین کردن ندارد.