وبلاگ

/

/

آزمون تومر چیست | همه چیز درباره آزمون TOMER

آزمون تومر چیست | همه چیز درباره آزمون TOMER

آزمون تومر

آزمون تومر (TOMER Exam) معتبرترین آزمون زبان ترکی استانبولی است که متقاضیان مهاجرت یا تحصیل در ترکیه باید نمره قابل قبولی در آن کسب کرده و مدرک تومر را دریافت کنند. در ادامه با هم می‌خوانیم آزمون TOMER چیست؟ نمره آزمون تومر چگونه است؟ مدرک تومر چیست و آیا معتبر است؟ چگونه در آزمون تومر شرکت کنیم؟ ممکن است برای پرداخت هزینه آزمون TOMER به پرداخت ارزی نیاز داشته باشید که این امر با خدمات پرداخت هزینه ثبت نام آزمون های بین المللی در کافه ارز به آسانی امکان‌پذیر است.

آزمون تومر چیست؟

آزمون تومر (Tomer Exam) یکی از آزمون‌های رسمی آموزش زبان ترکی است. TOMER به عنوان معتبرترین دوره‌های زبان ترکی شناخته می‌شود و مهم‌ترین پیش‌نیاز در کلیه دانشگاه‌های خصوصی و دولتی در ترکیه است. مدرک آزمون تومر به عنوان معتبرترین مدرک زبان ترکی استانبولی شناخته شده که در کشور ترکیه برگزار می‌شود.

کلمه TOMER مخفف مرکز آموزش زبان ترکی در استانبول است و همانطور که آزمون‌های آیلتس و تافل برای دانشگاه‌های بین‌المللی نیاز هستند، مدرک آزمون TOMER نیز برای پذیرش در دانشگاه‌های ترکیه لازم و ضروری است بنابراین شرکت در آزمون TOMER برای افرادی که در دانشگاه‌های ترکیه ادامه تحصیل می‌دهند لازم است.

آیا آزمون TOMER تنها برای مهاجرانی مناسب است که قصد تحصیل داشته باشند؟ آزمون TOMER می‌تواند هم برای افرادی که می‌خواهند در ترکیه ادامه تحصیل دهند مناسب باشد و در بعضی موارد برای افرادی هم که قصد تجارت و یا مهاجرت به کشور ترکیه را دارند ضروری است. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به سایت رسمی این آزمون به آدرس tomer.ankara.edu.tr مراجعه کنید.

سطح های مختلف آزمون تومر

حال که دانستیم امتحان تومر چیست، باید بدانیم از چه سطوحی تشکیل شده است. آزمون TOMER از سطح‌های A۱ تا C۱ تشکیل شده است و نمره افراد در این سطوح، درک و دانش زبان ترکی آن‌ها را نشان می‌دهد. دوره‌های آزمون تومر به ۲ بخش مبتدی، ۲ بخش متوسط و ۲ بخش پیشرفته تقسیم می‌شوند.

امتحان تومر چیست

برنامه های آزمون تومر و وظایف زبان‌آموز

هر کدام از سطوح آزمون Tomer در ۸ هفته تشکیل می‌شود و در هر هفته ۲ ساعت به کلاس‌های آموزشی اختصاص داده می‌شود که ممکن است این ۲ ساعت در صبح یا بعدازظهر باشد و زبان آموزان موظف هستند در کلاس‌ها شرکت کنند و در نهایت در آزمون نهایی سطح دانش خود را بسنجند.

مربی‌ها در پایان هر سطح، زبان‌آموزان را ارزیابی می‌کنند تا سطح عملکرد آن‌ها را بررسی کنند و این آزمون ۴ مهارت است که شامل: درک شنیداری، درک مطلب، درک گفتاری، مهارت‌های گرامری و نوشتاری است.

ورود به دانشگاه ترکیه با آزمون تومر

بر اساس آزمون رسمی TOMER ، یکی از شرایط ورود به دانشگاه‌های ترکیه کسب سطح B۱ است. همچنین دوره‌های زبان ترکی در استانبول وجود دارند که به صورت فشرده برگزار می‌شوند که یک ماهه هستند و یا می‌توان به صورت معمولی برگزار شوند که در ۶ ماه تشکیل می‌شوند.

در برخی از کشورها مانند آلمان و ترکیه لازم است که دانشجویان زبان آن کشور را در سطح لازم فرا بگیرند تا بتوانند شرایط ورود به دانشگاه را داشته باشند.

نمره های آزمون تومر

آزمون TOMER دارای ۴ بخش سطحی، مقدماتی، متوسطه و دیپلم نهایی است. برای تحصیل در پایه ابتدایی و متوسطه، فرا گرفتن ۲ بخش از این سطوح لازم است و ۲ بخش دیگر برای سطح متوسطه و تحصیلات دانشگاهی است.

در پایان هر دوره از این سطوح لازم است که زبان آموز، آزمون نهایی آن دوره را با موفقیت پشت سر بگذارد و امتحان نهایی در استانبول برگزار می‌شود. اگر کسی نتواند یکی از این دوره‌ها را با موفقیت پشت سر بگذارد باید در دوره make-up شرکت کند و اگر بیش از ۲ بار شکست بخورد لازم است که از اول در آن دوره ثبت نام کند.

جزئیات سطوح آزمون TOMER

افراد در سطح A۱ لازم است مهارت کافی در توانایی درک مطالب و فهمیدن سوالات و ارتباط برقرار کردن را داشته باشند.

در سطح A۲ افراد باید مهارت لازم برای ارتباط برقرار کردن با دیگران و توانایی صحبت کردن را داشته باشند.

زبان آموزانی که سطوح B۱ و B۲ را با موفقیت پشت سر گذاشته‌اند باید بتوانند مهارت لازم را برای صحبت کردن در موضوعات مختلف به دست بیاورند.

در نهایت کسانی که می‌توانند سطح C۱ را پشت سر بگذارند توانسته‌اند موفق به کسب مدرک تکمیلی آزمون TOMER شوند و دانش زبانی کاملی برای ادامه تحصیل در دانشگاه را به دست آورده‌اند.

زمان و جزئیات آزمون تومر

آزمون TOMER در ترکیه هر روز از ساعت ۹ صبح تا ۱۶ عصر برگزار می‌شود. لازم است که قبل از ثبت نام در آزمون، افراد سطح خود را تعیین کنند. دفتر ثبت نام آزمون TOMER در ترکیه هر روز از ۸:۳۰ تا ۱۶ باز است و افراد متقاضی می‌توانند ثبت نام کنند. همچنین جواب آزمون تا ۴ ماه بعد از آزمون اعتبار دارد. کلیه مبلغ پرداختی برای زبان آموزان به لیره ترکیه است.

هزینه آزمون تومر

هزینه آزمون تومر

هزینه آزمون تومر با توجه به مراکز ترکیه می‌تواند متفاوت باشد، اما به طور کلی هزینه هر دوره نزدیک به ۲۵۰ تا ۳۵۰ دلار است که افراد می‌توانند این مقدار را در ۲ قسط پرداخت کنند. در صورتی که به هر دلیلی کلاس‌های آموزشی و یا آزمون Tomer برگزار نشوند، هزینه زبان آموزان مسترد خواهد شد.

لازم است که در زمان ثبت نام، مدارک و مشخصات شخصی افراد ارائه شوند و تمام مدارک و برگه‌های مربوطه توسط زبان آموزان امضا شوند. اگر تعلیق و یا توقفی در هفته اول ثبت نام از طرف متقاضیان صورت بگیرد موجه است.

میزان اعتبار آزمون تومر در ترکیه

دوره‌های مربوط به آزمون TOMER در ۱۲ ماه تشکیل می‌شوند و ۷ روز در هفته از ساعت ۹ صبح تا ۹ شب برگزار می‌شوند. در صورتی که از طرف موسسه، کلاس‌ها لغو شوند در اسرع وقت کلاس‌های جبرانی برگزار می‌شوند.

دانشجویی که شهریه اضافی پرداخت کرده است می‌تواند این میزان شهریه اضافی را به فرد دیگری که قصد حضور در این کلاس‌ها را دارد انتقال دهد و آن فرد می‌تواند در آزمون TOMER نیز شرکت کند.

شرایط شروع کلاس های آزمون تومر

برای شروع کلاس‌های TOMER لازم است که تعداد زبان‌آموزان به حد نصاب برسند و این تعداد را هیئت مدیره برای هر دوره تعیین می‌کند. همچنین زمان و روز کلاس‌ها با توجه به صلاح دید مربی تعیین می‌شود. مدیر شعبه تصمیم می‌گیرد که چه تغییراتی در کلاس روی بدهد و چه اساتیدی در کدام کلاس تدریس کنند.

زبان‌آموزان باید در آخر هر ترم یک آزمون نهایی را پشت سر بگذارند و اگر مهارت لازم را کسب کرده باشند می‌توانند به سطح بالاتری بروند. امتیازهایی که زبان‌آموزان در هر دوره باید کسب کنند شامل موارد زیر هستند:

  • حداقل امتیاز مهارت شنوایی، ۱۵و حداکثر امتیاز ۲۵ است.
  • حداقل امتیاز مهارت درک متن، ۱۵و حداکثر امتیاز ۲۵ است.
  • حداقل امتیاز مهارت مکالمه باینری، ۱۵و حداکثر امتیاز ۹ است.
  • حداقل نمره مهارت‌های بیانی، ۱۰و حداکثر نمره ۶ است.
  • حداقل امتیاز مهارت شنیداری، ۱۵و حداکثر امتیاز ۲۵ است.

مدرک تومر چیست

انواع تست های لازم برای شرکت در آزمون تومر

اولین آزمون، تعیین سطح است که شامل صد و بیست سوال است و سطح مهارت زبان‌آموز را می‌سنجد.

دومین آزمون، حضور در دوره است که شامل هر ۴ مهارت است و بعد از آن زبان‌آموز می‌تواند به سطح بعدی برود.

آزمون بعدی آزمون فارغ التحصیلی نام دارد که شامل چهار مهارت است و سطحی بالاتر از سطح متوسطه است.

آزمون دیپلم، زبان‌آموز در این آزمون تست‌های پایان دوره متوسطه را پشت سر می‌گذارد.

آزمون بعدی گواهی بدون گذراندن ترم است و برای کسانی ارائه می‌شود که در کلاس‌های آموزشی حضور نداشته‌اند اما مهارت لازم را دارند. این افراد می‌توانند بدون حضور در کلاس‌های آموزشی در آزمون TOMER شرکت کنند.

آخرین نوع آزمون تست از راه دور است و مختص کسانی است که می‌توانند به صورت آنلاین در آزمون شرکت کنند.

آزمون TOMER چیست

امتیازهای لازم برای آزمون تومر

برای شرکت در آزمون TOMER لازم است که زبان‌آموزان نمره‌های قابل قبولی را در دوره خود کسب کنند که شرح آن‌ها در ادامه مطلب آمده است:

  • برای درجه A1 : امتیاز ۲۰ تا ۴۹ لازم است
  • برای درجه A۲: امتیاز ۵۰ تا ۵۹ لازم است
  • برای درجه B۱: امتیاز ۶۰ تا ۶۹ لازم است
  • برای درجه B۲: امتیاز ۷۰ تا ۷۹ لازم است
  • برای درجه C۱: امتیاز ۸۰ تا ۸۹ لازم است
  • برای درجه C۲: امتیاز ۹۰ تا ۱۰۰ لازم است

نظر شما درباره آزمون تومر چیست؟ برای پرداخت هزینه ثبت نام آزمون TOMER نیاز به ویزا کارت یا مستر کارت خواهید داشت. برای پرداخت هزینه آزمون تومر هم می‌توانید نسبت به خرید ویزا کارت و خرید مستر کارت مجازی از کافه ارز اقدام کرده و این پرداخت را مستقیم انجام دهید و یا با استفاده از خدمات پرداخت هزینه ثبت نام آزمون های بین المللی کافه ارز ، این کار را به ما بسپارید. کافه ارز با سال‌ها تجربه در زمینه پرداخت ارزی به شما در پرداخت هزینه انواع آزمون های بین المللی یاری خواهد رساند.

4.7/5 - (14 امتیاز)

نویسنده

خاطره محمدی نویسنده

مطلب را به اشتراک بگذارید

#

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *