ارز دیجیتال سوشی سواپ
با نام لاتین SushiSwap و علامت انحصاری SUSHI یک ارز دیجیتال است
که در تاریخ 1399-06-07 لانچ شده و آخرین بار در تاریخ 1401-01-20 به روز رسانی شده است .
این ارز ر رتبه 141 بازار قرار دارد و ارزش کل بازار آن حدود 438,725,370 است.
هر واحد سوشی سواپ در این لحظه با قیمت 0.588 دلار و با احتساب نرخ تتر 50,640.00000000 تومان مبلغ ریالی آن معادل 29,925 تومان
می باشد. حجم معاملات روزانه سوشی سواپ میزان 149,475,347 است.
قیمت سوشی سواپ در 7روز اخیر
%
-25.96 و در ۲۴ ساعت اخیر % -5.36 و در 1 ساعت اخیر
%
0.11 تغییر کرده است.
ارز دیجیتال سوشی با علامت اختصاری Sushi یک توکن اتریوم است که در سایه صرافی غیرمتمرکز سوشیسوآپ (SushiSwap) فعالیت دارد. دارندگان توکن سوشی، با شرکت در مجمع ریاست و وثیقهکردن توکنهای خود، میتوانند کارمزد تراکنشهای انجامشده در صرافی سوشی سوآپ را دریافت کنند. اگر میخواهید به این سوال که ارز دیجیتال سوشی آپ چیست پاسخ دهید، تا انتهای این مطلب ما را همراهی کنید. همچنین شما میتوانید برای استفاده از انواع خدمات پرداخت های ارزی مانند خرید و فروش ارز دیجیتال از وبسایت یا اپلیکیشن کافه ارز استفاده نمایید.
شاید قبل از خرید ارز سوشی سواپ (SushiSwap) به این فکر کنید که آیا این رمز ارز قابلیت فروش در بازار را دارد؟ در حقیقت هر چیزی که قابلیت خرید داشته باشد، امکان فروش نیز دارد ولو این که یک مشتری در دنیا برای آن وجود داشته باشد! البته، دسترسی به سیستم های پرداخت در ایران در برخی اوقات مشکل ساز خواهد شد اما با پلتفرم معاملاتی کافه ارز می توانید معادل ریالی ارز دیجیتال خود را در کارت بانکی خود دریافت کنید.
نام ارز | سوشی سواپ |
علامت انحصاری | SUSHI |
نرخ فعلی | 29,925 تومان |
تغییرات 24 ساعته | -5.36% |
نام لاتین | SushiSwap |
تاریخ انتشار | 1399-06-07 |
وب سایت | https://sushi.com/ |
قیمت دلاری $0.588
خرید از ما تومان 29,925
فروش به ما تومان 29,340
تغییرات 24 ساعته -5.36
تغییرات 1 ساعته 0.11
تغییرات 7 روزه -25.96
حجم معاملات روزانه 149,475,347
ارزش بازار 438,725,370
عرضه در دسترس 127,244,443
عرضه کل 241,485,884
بیشترین عرضه 250,000,000
رتبه در بازار 141
سوشی ارز دیجیتال محبوبی است که با قدرت پشتیبانی بالا در چند شبکه بلاکچین قابلیت اجرایی دارد. در وهله اول، میتوان گفت که توکن سوشی، ارز بومی صرافی غیرمتمرکز سوشی سوآپ است؛ منظور از صرافی غیرمتمرکز این است که تراکنشها به صورت مستقیم و همتا به همتا بین خریدار و فروشنده انجام خواهد شد.
باید خاطرنشان کرد که برخی کاربران از واژه سوشی آپ و یا سوشی سواپ برای اشاره به ارز دیجیتال Sushi استفاده میکنند که مانعی ندارد؛ اما بهتر است به جای آن از واژههای رمزارز سوشی یا سوشی کوین استفاده شود.
کاربران سوشی در سراسر دنیا دارایی خود را به صرافی سوشی سوآپ واریز میکنند که این عمل به وثیقهگذاری یا همان استیکینگ (Staking) معروف است. در واقع استخر نقدینگی در صرافی وجود دارد که کاربران تامینکننده مالی آن هستند. در صورتی که یک کاربر اقدام به مبادله ارزهای مختلف را داشته باشد، نقدینگی از این استخر تامین میشود تا معامله به راحتی هرچه تمام انجام شود. البته، صرافی در ازای این سپردهگذاری، کارمزدی به صاحبان آن پرداخت میکند.
صرافی سوشی سوآپ برخلاف صرافیهای Coinbase و Gemini فعالیت میکند. در واقع، این صرافیها به صورت متمرکز اداره میشوند یعنی به عنوان واسطه در میان، خریدار و فروشنده قرار گرفته و نقش نگهبان سرمایه را ایفا میکنند؛ دقیقاً مانند کاری که بروکرهای آنلاین انجام میدهند. در طرف دیگر، صرافی سوشی سواپ، به عنوان یک صرافی غیرمتمرکز، واسطه و محافظ سرمایه کاربران نیست، بلکه بیشتر نقش یک کارگشا و تسهیلکننده معاملات را ایفا میکند.
ارز دیجیتال Sushi، در سال 2020 توسط یک یا گروهی از برنامهنویسان به نام آشپز نومی (Chef Nomi) ساخته شد. البته شرکای صرافی سوشی سوآپ و 0xMaki نیز با آشپز نومی در این مسیر همراه بودند. تیم توسعهدهنده ابتدا با قفلکردن سرمایه کاربران در استخرهای موجود در یونی سوآپ، علاقهمندان بسیار زیادی را به سمت خود جذب کردند. سپس، با اتمام کدنویسی پروژه، تمام این سرمایه بلوکهشده به صرافی سوشی سوآپ منتقل شد.
البته، اخباری در بین کاربران سوشی سوآپ پخش شد که آشپز نومی، حدود 13 میلیون دلار را از صرافی خارج کرد و این شائبه را به وجود آورد که این مبلغ برای خود تیم خرج شده است. این خبر باعث شد که ارزش، رمزارز Sushi حدود 88% ریزش داشته باشد. آشپز نومی پس از چند روز این مبلغ را مجدداً به پلتفرم سوشی سوآپ برگرداند و مدیر عامل صرافی FTX، سم بنکمن فراید را به کنترل و مدیریت سوشی سوآپ برگزید.
صرافی سوشی سوآپ، یک کپی از یونی سوآپ است؛ یونی سوآپ (Uniswap) یک صرافی غیرمتمرکز است که بر روی بلاکچین اتریوم فعالیت دارد. هر دو صرافی از لحاظ عملکرد و زیرساخت شباهت بسیاری با یکدیگر دارند. در اواخر سال 2021، خبری مبنی بر رها کردن برنامهنویسان سوشی از این پروژه در پایگاههای خبری پخش شد. البته، یکی از برنامهنویسان به نام دنیل سستاگالی اعلام کرد از این پس، سوشی بر روی شبکه اولانچ (Avalanche) به کار خود ادامه میدهد. این خبر باعث افزایش 10% ارزش رمزارز سوشی شد.
اگرچه دو صرافی Sushiswap و Uniswap کاملاً شبیه به یکدیگر توسعه داده شدهاند اما در برخی از موارد، تفاوتهایی با یکدیگر دارند. برای مثال، نرخ کارمزد در یونی سوآپ سه لایه دارد. معامله استیبلکوینها شامل 0.05%، جفتارزهای معمول مانند ETH/USDT شامل 0.3% و ارزهای جدید شامل 1% کارمزد میشوند. در طرف دیگر، سوشی سوآپ برای تمامی معاملات، کارمزد 0.3 درصدی را اعمال میکند. همچنین، دارندگان توکن DISH و تامینکنندگان نقدینگی، به ترتیب 0.05 و 0.3% کمیسیون دریافت میکنند.
صرافی یونی سوآپ در ازای صدور توکنهای جدید، پاداش جانبی برای کاربران در نظر نمیگیرد. در حالیکه، صرافی سوشی سوآپ، برای سپردهگذاری توکنهای جدید، پاداشی در نظر گرفته است.
نمودار قیمتی رمزارز سوشی، نشان از بازار رنج دارد. در حقیقت، پس از ریزش قیمت 88 درصدی که بر اثر اشتباه تیم توسعهدهنده این ارز دیجیتال اتفاق افتاد، روند قیمتی Sushi مجددا به کانال صعودی بازگشت ولی پس از مدتی با ریزش شدیدتر، کف قیمت قبلی خود را شکست. روند قیمتی ارز دیجیتال سوشی در حال حاضر در یک حالت خنثی یا همان رنج قرار دارد، به این معنی که قیمت در یک بازه بسیار کوچک بالا و پایین میشود که نشاندهنده عدم تصمیمگیری و گیجبودن بازار است.
قیمت ارز دیجیتال سوشی، در حال حاضر اختلاف بسیار زیادی با سقف تاریخی آن دارد. بیشترین قیمت آن در تاریخ 13 مارچ 2021 (24 اسفند 1399) معادل 23.34 دلار بود و تحلیلگران امیدوارند با پیشرفتهای شبکه و جلب اعتماد از دسترفته کاربران، مجددا وارد کانال صعودی خواهد شد. شما با ثبت نام در کافه ارز و دانلود اپلیکیشن آن، میتوانید در 24 ساعت شبانهروز قیمت لحظه ای سوشی و 600 رمزارز دیگر را مشاهده کنید.
بسیاری از فعالان حوزه کریپتوکارنسی، پس از انتشار اخبار مربوط به خارجکردن سرمایه کاربران از پروژه، نسبت به رمزارز سوشی دچار شک و بدبینی شدند. تیم توسعه دهنده (آشپز نومی) اگرچه در توییتر خود از مردم برای انجام این عمل عذرخواهی کرد، ولی نتوانست اعتماد از دست رفته آنان را جذب کند. البته واگذاری کنترل و مدیریت صرافی سوشی سواپ به مدیر عامل صرافی FTX و بازگرداندن سرمایه خارجشده، توانست تا حدودی کاربران را به بازگشت اعتبار به پروژه امیدوار کرد.
اگر قصد خرید ارز Sushi را دارید، میتوانید از وبسایت یا اپلیکیشن مجموعه کافهارز به صورت آنی و با درصد کارمزد پایین، معامله خود را انجام دهید.
ارز دیجیتال سوشی، توکن بومی صرافی سوشی سواپ است که توسط شخص یا گروهی از برنامهنویسان به نام آشپز نومی (Chef Nomi) راهاندازی شده است. تعداد کل توکنهای سوشی 250 میلیون واحد است که 127.24 میلیون واحد آن در گردش هستند. امروز ضمن مرور بر تاریخچه و قیمت سوشی، با طرز کار صرافی سوشی سواپ نیز آشنا شدیم، از اینکه تا انتهای این مطلب با کافهارز همراه بودید، از شما سپاسگزاریم.